ABCom PORTAL / BLERJE ONLINE

KUJDES! Ju nuk jeni identifikuar. Për të blerë shërbimin ONLINE duhet të identifikoheni duke hyrë në menunë SELF SERVICE.

ABCom PORTAL mundëson vetëshërbimin e klientëve dhe blerjen ONLINE të shërbimeve me kartë Krediti/Debiti/Paypal.

BLERJE ONLINE
AFATI
LLOJI I PRODUKTIT
  1 MUAJ
  3 MUAJ
  6 MUAJ
12 MUAJ
  TE GJITHA
  PAKETA 3N1
  PAKETA 2N1

  PAKETË     

Paketa - 2N1 INT 8Mb ..

 Shuma: 1,999 Lekë
 Afati: 1 Muaj
 Fibër Hibrid
KLIKONI KETU për kërkim të avancuar të produkteve.
Vleresoni sherbimin:

© Developed by ABCom

  Ne jemi në linjë - Filloni Bisedën