ABCom PORTAL / BLERJE ONLINE

KUJDES! Ju nuk jeni identifikuar. Për të blerë shërbimin ONLINE duhet të identifikoheni duke hyrë në menunë SELF SERVICE.

ABCom PORTAL mundëson vetëshërbimin e klientëve dhe blerjen ONLINE të shërbimeve me kartë Krediti/Debiti/Paypal.

BLERJE ONLINE
AFATI
SHPEJTËSIA
  1 MUAJ
  3 MUAJ
  6 MUAJ
12 MUAJ
  Të Gjitha
   6 Mbps
  10 Mbps
  20 Mbps

  INTERNET

Internet 4 Mbps me V ..

 Shuma: 100 Lekë
 Afati: 15 Dite
 Internet Me Volume

  INTERNET

Internet 4 Mbps me V ..

 Shuma: 300 Lekë
 Afati: 30 Dite
 Internet Me Volume

  INTERNET

Internet-Joy 4 Mbps ..

 Shuma: 1,730 Lekë
 Afati: 1 Muaj
 Fibër Hibrid

  INTERNET

Internet-Upgrade 6 M ..

 Shuma: 2,099 Lekë
 Afati: 1 Muaj
 Fibër Hibrid

  INTERNET

Internet-Surf 8 Mbps ..

 Shuma: 1,999 Lekë
 Afati: 1 Muaj
 Fibër Hibrid

  INTERNET

Internet-Power 10 Mb ..

 Shuma: 2,299 Lekë
 Afati: 1 Muaj
 Fibër Hibrid

  INTERNET

Internet-Comfort 12 ..

 Shuma: 2,500 Lekë
 Afati: 1 Muaj
 Fibër Hibrid

  INTERNET

Internet-Family 20 M ..

 Shuma: 2,700 Lekë
 Afati: 1 Muaj
 Fibër Hibrid

  INTERNET

Internet-Fancy 30Mbp ..

 Shuma: 3,000 Lekë
 Afati: 1 Muaj
 Fibër Hibrid

  INTERNET

Internet 100Mbs - 1M ..

 Shuma: 6,999 Lekë
 Afati: 1 Muaj
 Fibër Hibrid

  INTERNET

Internet 200Mbs - 1M ..

 Shuma: 9,998 Lekë
 Afati: 1 Muaj
 Fibër Hibrid

  INTERNET

Internet-MAX-4 Mbps ..

 Shuma: 2,499 Lekë
 Afati: 1 Muaj
 Fibër e Dedikuar

  INTERNET

Internet 100Mbs - 1M ..

 Shuma: 39,000 Lekë
 Afati: 1 Muaj
 Fibër e Dedikuar

  INTERNET

Internet-Optimale-1 ..

 Shuma: 1,359 Lekë
 Afati: 1 Muaj
 Internet Radio

  INTERNET

Internet-Avancuar- 2 ..

 Shuma: 1,599 Lekë
 Afati: 1 Muaj
 Internet Radio

  INTERNET

Internet-MAX-4 Mbps ..

 Shuma: 1,799 Lekë
 Afati: 1 Muaj
 Internet Radio
KLIKONI KETU për kërkim të avancuar të produkteve.
Vleresoni sherbimin:

© Developed by ABCom

  Ne jemi në linjë - Filloni Bisedën