ABCom PORTAL / KREDENCIALET

KUJDES! Ju nuk jeni identifikuar. Për të blerë shërbimin ONLINE duhet të identifikoheni duke hyrë në menunë SELF SERVICE.

ABCom PORTAL mundëson vetëshërbimin e klientëve dhe blerjen ONLINE të shërbimeve me kartë Krediti/Debiti/Paypal.

NR.PERSONAL (NIPT):
NR. I TELEFONIT: (9 shifra psh. 681000000)

* Nese nuk shikoni imazhin klikoni ketu per refresh.
KODI i SIGURISE:
* Vendosni kodin e sigurise qe shikoni ne imazhin me siper pa hapsira dhe shtypni OK.


KLIKONI KETU per te hyre ne SELF SERVICE.

MARRJA E KREDENCIALEVE ME SMS

Kredencialet NR. PERSONAL (NIPT) / KODI KLIENTIT dhe PASSWORD merren me SMS duke plotesuar te dhenat e formes.

Ne fushat e formes vendosni:


Vleresoni sherbimin:

© Developed by ABCom

  Ne jemi në linjë - Filloni Bisedën