ABCom PORTAL / BLERJE ONLINE - IDENTIFIKIMI

   Për të blerë shërbimet ONLINE duhet të identifikoheni.BLERJE ONLINE - IDENTIFIKIMI

IDENTIFIKIMI I KLIENTIT
* Ju duhet te identifikoheni për të blerë shërbimin ONLINE.

Vendosni NR. PERSONAL ose NIPT që të identifikoheni.

  


NR. PERSONAL i kartes se identitetit ose NIPT i biznesit gjenden ne "Formularin e Llogarive" pjese e kontrates me ABCom;
KLIKONI KETU per te pare nje shembull te NR. PERSONAL dhe NIPT.Vleresoni sherbimin:


© Developed by ABCom

  Ne jemi në linjë - Filloni Bisedën