ABCom PORTAL / HOME

... KUJDES! Ju nuk jeni identifikuar. Për të blerë shërbimin ONLINE KLIKONI KETU që të identifikoheni.

ABCom PORTAL mundëson vetëshërbimin e klientëve dhe blerjen ONLINE të shërbimeve me kartë Krediti/Debiti/Paypal.

  BLINI ONLINE produktet ABCom. Për të blerë shërbimin tani KLIKONI KETU që të identifikoheni.

  INTERNET      

Internet-Family 20 M..

 Afati: 1-MUAJ
 Download: 20Mbps
 Fiber Hibrid
 Vlera: 2,700 Lekë

  TELEVIZION

TV - ABCom Premium - ..

 Afati: 12-MUAJ
 Full HD
 Fibër Hibrid
 Vlera: 5,000

  TELEFONI

TEL - Kohe Bisede Te ..

 Afati: 1-MUAJ
 Falas Brenda Rrjetit
  Fibër Hibrid
 Shuma: 1,000 Lekë

  PAKETE     

Paketa - 3N1 INT 10 ..

 Internet
 TV
 Telefoni
 Vlera: 23,990 Lekë
Vleresoni sherbimin: