BLERJE ONLINE - IDENTIFIKIMI

IDENTIFIKIMI I KLIENTIT
* Ju duhet te identifikoheni për të blerë shërbimin ONLINE.

Vendosni NR. PERSONAL (NIPT) që të identifikoheni.


  


NR PERSONAL (NIPT) i kartes se identitetit; ose NIPT i biznesit; ose KODI I KLIENTIT gjenden ne "Formularin e Llogarive" pjese e kontrates me ABCom; KLIKONI KETU per te pare nje shembull te NR. PERSONAL dhe NIPT.


Vleresoni sherbimin:© Developed by ABCom

  Ne jemi në linjë - Filloni Bisedën