ABCom PORTAL / PAGESAT

... KUJDES! Ju nuk jeni identifikuar. Për të blerë shërbimet ONLINE duhet të identifikoheni.PAGESAT

1PAGESAT ONLINE


Zgjidhni nje nga metodat e pageseve per blere sherbimet ABCom .

  1. Pagesa me Paypal. Nese keni llogari Paypal ju mund te beni pagesen tuaj te lehte, te qete dhe te sigurte thjesht duke perdorur llogarine tuaj.
  2. Paguani me karte debiti ose karte krediti (karte te parapaguar debiti ose karte krediti). Me ane te kartave keni mbrojtjen dhe sigurine e Bankes dhe mund te blini online ne menune BLERJE ONLINE sherbimet ABCom ...klikoni ketu per me shume.

...klikoni ketu per te blere online


3PAGESAT NE PIKAT E AUTORIZUARA


Pagesat mund te kryhen prane cdo pike te autorizuar ku ndodhet logo ABCom .4PAGESAT ME BANKE

Pagesat mund te kryhen ne llogarite e bankave si me poshte duke deklauar sakte emrin, kodin e klientit, nr e fatures, nr personal apo cdo reference tjeter.
EMRI I BANKES NUMRI I LLOGARISE
USD LEKE EURO
Raiffeisen Bank AL73202110370000004303801872 AL26202110370000004302801872 AL29202110370000004300801872
Credins Bank AL12212110160000000000013381 AL74212110160000000000013526 AL90212110160000000000016439
BKT - AL7920511021465396CLPRCLALLA AL4620511021465396CLPRCFEURA
Intesa San Paolo Bank (ABA) AL36208110080000020011435301 AL09208110080000020011435302 AL79208110080000020011435303
Societe Generale Albania AL81213110440000000000226468 AL43213110440000000000107260 AL54213110440000000000226469
National Bank of Greece - AL13901110510027259310000014 AL40901110510027259310016018
Tirana Bank - AL78206110110000110310256100 AL51206110110000110310256101
Banka Amerikane e Investimeve (ABI) - AL14902116564401230014347032 AL85902116564401230014344978
Alpha Bank - AL14902116564401230014347032 AL85902116564401230014344978
Union Bank - AL60214111440111329098020114 AL54214111440111329098020125
United Bank of Albania - AL42203100181701001000220855 AL42203100181701001000220855
Veneto Bank - AL83204110620000000000008980 AL83204110620000000000008980
International Commercial Bank - AL86207110320000030300043805 -
Procredit Bank AL61209111080000108329220403 AL51209111080000108329220001 AL40209111080000108329220102

© Developed by ABCom

  Nuk jemi në linjë - Dërgo mesazh