ABCom PORTAL / RIMBUSHJE

... KUJDES! Ju nuk jeni identifikuar. Për të blerë shërbimin ONLINE duhet të identifikoheni duke hyrë në menunë SELF SERVICE.

ABCom PORTAL mundëson vetëshërbimin e klientëve dhe blerjen ONLINE të shërbimeve me kartë Krediti/Debiti/Paypal.


RIMBUSHJE

Ju mund te rimbushni llogarinë tuaj USER (USER/MAC/TEL) duke përdorur dokumentin e sherbimit ABCom ose kartat rimbushëse ABCom.

Në fushat më sipër vendosni:

  • USER (USER/MAC/TEL) të pajisjes ABCOM (INTERNET, TELEVIZION ose TELEFONI) që gjendet tek Formulari i Llogarive, pjese e kontrats tuaj me ABCOM.
  • Kodin 12 shifror KODI i RIMBUSHJES që del nga gërvishja e kartës rimbushëse ABCOM ose KODI i RIMBUSHJES që ndodhet tek dokumenti i sherbimit ABCOM.
  • Kujdes!! USER (USER/MAC/TEL) dhe KODI i RIMBUSHJES duhet të shënohen pa hapesira karakteret nga njëri-tjetri, pa pikë apo presje.
  • KODI i RIMUSHJES nuk mund të përdoret më shumëse 1 herë, pra është i vlefshëm vetëm për një rimbushje të vetme.
  • Në rast kartë rimbushëse me gërvishje, gërvishni me kujdes pjesën gri të kartës rimbushëse për të parë Kodin e Rimbushjes


Per me shume shikoni klikoni menune NDIHME ose kontaktoni Kujdesin e Klientit ne: 044 500 139.

Vleresoni sherbimin:© Developed by ABCom

  Nuk jemi në linjë - Dërgo mesazh