ABCom PORTAL / SELF_SERVICE

... KUJDES! Ju nuk jeni identifikuar. Për të blerë shërbimin ONLINE duhet të identifikoheni duke hyrë në menunë SELF SERVICE.

ABCom PORTAL mundëson vetëshërbimin e klientëve dhe blerjen ONLINE të shërbimeve me kartë Krediti/Debiti/Paypal.

KLIKONI KETU per te marre me SMS nepermjet numrit te telefonit celular kredencialet: NR. PERSONAL (NIPT) / KODI KLIENTIT dhe PASSWORD .

SELF SERVICE

SELF SERVICE mundëson:

  • Identifikimin e Klientit
  • Blerjen ONLINE te Sherbimeve
  • Historine e Porosive
  • Llogarite e Sherbimeve
  • Safe Internet - Siguria e Internet
  • Kontrolli i Balances per Internet me Volume
  • Faturat Biznes
  • Ndryshimi i Password

Hyrja ne SELF SERVICE kryhet duke vendosur kredencialet: NR PERSONAL te kartes se identitetit (ose NIPT per biznesin sipas QKR) qe keni deklaruar ne kontraten me ABCom; ose KODIN E KLIENTIT; ose drejperdrejte me USER (llogarite USER/MAC/TEL te sherbimit) dhe PASSWORD qe gjenden ne "Formularin e Llogarive" ABCom."Formulari i Llogarive" ABCom eshte pjese e kontrates qe keni nenshkuar me ABCom.
KLIKONI KETU per te pare nje shembull te NR. PERSONAL dhe NIPT.

Nese keni harruar ose nuk gjeni kredencialet qe gjenden ne "Formularin e Llogarive" KLIKONI KETU per te marre me SMS nepermjet numrit te telefonit celular kredencialet: NR. PERSONAL (NIPT) / KODI KLIENTIT dhe PASSWORD .


Per me shume shikoni kontaktoni Kujdesin e Klientit ne LIVE CHAT SUPPORT.

Vleresoni sherbimin:© Developed by ABCom

  Nuk jemi në linjë - Dërgo mesazh