ABCom PORTAL / SELF_SERVICE

... KUJDES! Ju nuk jeni identifikuar. Për të blerë shërbimet ONLINE duhet të identifikoheni.


KLIKONI KETU per te marre me SMS nepermjet numrit te telefonit celular kredencialet: NR. PERSONAL (NIPT) / KODI KLIENTIT dhe PASSWORD .

SELF SERVICE

SELF SERVICE mundëson:

  • Identifikimin e Klientit
  • Blerjen ONLINE te Sherbimeve
  • Historine e Porosive
  • Llogarite e Sherbimeve
  • Safe Internet - Siguria e Internet
  • Kontrolli i Balances per Internet me Volume
  • Faturat Biznes
  • Ndryshimi i Password

Hyrja ne SELF SERVICE kryhet duke vendosur kredencialet: NR PERSONAL te kartes se identitetit; ose NIPT e biznesin; ose KODIN E KLIENTIT; ose USER e llogarise se sherbimit (USER/MAC/TEL te sherbimit) dhe PASSWORD qe gjenden ne "Formularin e Llogarive", pjese e kontrates me ABCom. KLIKONI KETU per te pare nje shembull te NR. PERSONAL dhe NIPT.

Nese keni harruar ose nuk gjeni kredencialet qe gjenden ne "Formularin e Llogarive" KLIKONI KETU per te marre me SMS nepermjet numrit te telefonit celular kredencialet: NR. PERSONAL (NIPT) / KODI KLIENTIT dhe PASSWORD .


Per me shume kontaktoni Kujdesin e Klientit ne LIVE CHAT SUPPORT.


Vleresoni sherbimin:


© Developed by ABCom

  Ne jemi në linjë - Filloni Bisedën